Aerotaxi

Nepravidelná přeprava osob a nákladu

Máte svůj čas rozplánovaný na minuty? Víte, že čas je nejvzácnější investice a zároveň preferujete komfort a bezpečí ? Nebo hledáte způsob jak dostat rychle Vaši velmi důležitou zásilku na místo určení?

Aerotaxi – bezpečný, komfortní a především nejrychlejší způsob individuální dopravy na místo určení. Prostřednictvím našich dvoumotorových letadel Vás dopravíme až do vzdálenosti 2 500 km vzdušnou čarou bez mezipřistání.

V porovnání s konkurencí máme až o 30% nižší ceny, protože letadla přímo vlastníme, nepronajímáme si je od primárních majitelů.

Orientační ceny aerotaxi

Hodinová cena přepravy se pohybuje v rozmezí 12 200 až 13 900 CZK bez DPH. Při plné obsazenosti letadla (5 osob + pilot) vychází cena na osobu přibližně 2 500 CZK na hodinu letu. Let z Prahy do Splitu, Zadaru nebo na Mali Lošinj trvá přibližně 2 hodiny a 30 minut. Za osobu tedy zaplatíte 7 500 korun, ale máte jistotu, že jste od příjezdu na letiště do tří hodin u moře. V autě na dálnici strávíte 10-12 hodin času… oba ty zážitky nelze srovnávat :-).

Zajímá Vás, jak takový let, včetně času a kalkulace probíhá ?
Roudnice – Benátky
Praha – Banská Bystrica – Praha